lördag 3 augusti 2013

Skitdag

Vaknade vid halv nio. Väckte Anton, gick upp och satte på hans program på tvn och väntade på att han skulle komma. Ingen unge kom. Gick efter en stund för att kolla. Då hade han lagt sig ner igen och tagit på täcket och somnat om. Fick upp honom och ut i soffan. Där lade han sig och somnade om. Trött unge. Lyckades få liv i honom framåt 11-tiden.
När Daniel vaknat och gjort sig i ordning satte vi oss i bilen och åkte till Hallmare. Det har ju varit skitvarmt idag men vid vattnet blåste det så det nästan var kallt. Daniel och Anton var i och badade massor. Jag var i en gång men det var så skönt. Måste ha varit bortåt 23-24 grader.
Har känt mig slö och hängig hela dagen och ikväll har det bara blivit värre. Känns som om jag håller på att bli sjuk. Det har jag inte tid med. Ska ju fira Anton på fredag (han fyller på lördag). Det betyder ju att jag måste baka lite och åka till stan och köpa lite presenter. Så jag har inte tid att bli sjuk.
Hade ju planerat en promenad imorgon också men som det känns nu så är den inställd. Typiskt.
Nä, nu ska jag sova lite och hoppas att det inträffar ett mirakel inatt son gör att jag vaknar pigg och alert imorgon bitti.
God natt!!

1 kommentar:

  1. Vi har köpt en massa Skylander-gubbar åt honom idag, så du inte åker och köper samma!

    SvaraRadera