torsdag 1 augusti 2013

Vingåker

Idag gick jag och Anton upp tidigt för att han skulle komma iväg till Jack och jag skulle komma iväg till Vingåker. Lämnade Anton vid 9 hos Jack och åkte hem till mamma och pappa. Det är ju faktiskt inte så himla långt till Vingåker så vi var framme vid 12-tiden. Fikade lite hos Inger och sedan tog vi en repa på stan. Det är liksom ett måste när man är i Vingåker. Bland annat besökte vi Delicato outlet och köpte massa delicatobollar och dammsugare till Maria.
När vi kom tillbaka till Inger var Annika, Socko och Yvonne där. Daniel, Annika och Sockos ena barn var där också. Vi blev bjudna på middag och sedan satt vi och pratade lite innan det var dags att åka hem igen. Tyvärr fick vi inte träffa Urban och Patrik. De hade annat för sig och kunde inte komma.
Stannade på City Gross i Norrköping på väg hem och handlade lite. Det är en ganska kul affär det. De har lite allt möjligt.
Anton sover över hos Jack inatt för första gången. Hoppas han inte vaknar mitt i natten och vill hem. Har ringt och pratat med honom lite ikväll och han lät inte ett dugg nervös över att sova där inatt. Det blir nog jättebra. Han blir lämnad här imorgon vid 13-14 nångång.
Vi ska tydligen få en riktigt härlig helg med temperatur upp emot 30 grader så vi planerar att spendera större delen av helgen på stranden. Det ska bli skönt.
Vill passa på att gratulera min bror Magnus och kusin Frida som båda fyller år idag. Hipp, hipp hurra!!
God natt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar