måndag 7 januari 2013

Felläsning

Gick upp ytterst tidigt imorse. 05.30. Det är plågsamt, särskilt som jag drömt så dumt och ansträngande också. Var helt slut och irriterad när jag vaknade för att jag inte lyckades hitta det jag letade efter i drömmen.
Körde Anton till farmor och farfar och åkte till jobbet. Idag skulle jag vara på en annan avdelning mot den jag är "van" vid och varit på mest sista tiden. Det gick jättebra, var lugnt och skönt.
Var dock helt inställd på att jag skulle gå till 13 men tydligen har jag läst fel på schemat. Jag gick till 15. Så kan det gå. Men det gick ju bra det också.
När jag kom hem var Isac här och Anton och han lekte jättebra.
Vi gjorde fiskpinnar, sås och potatis till middag och när vi ätit klart fick jag ett ryck och plockade bort all jul. Vet inte var den energin kom ifrån. Nu är det bara en gardin kvar och ta ner, i datarummet. Sen ska det strykas dukar och gardiner som ska på plats. Det får jag ta lite vartefter. Egentligen är det ju inte tjugondedag knut förrens på söndag men eftersom jag jobbar i helgen och hade energi ikväll fick det bli så.
Lika mysigt det är att ta fram julen, lika mysigt är det att få plocka undan den igen. Ta fram de vanliga lamporna, hänga upp våriga gardiner osv. Det känns som om våren kommer närmare. Uteslingorna får sitta kvar ett tag till. De är ju fina.
Haft lite räkfrossa ikväll. Kan inte fatta att det är så gott med räkor. Det är väl ganska nyttigt också tror jag?
Imorgon börjar Anton skolan igen efter jullovet och jag ska äntligen fortsätta med sista Harry Potter-boken. Den har ju legat lite på is nu över jul. Funderar på att ta en promenad efter att jag lämnat Anton i skolan. Vi får se.
God natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar