tisdag 26 februari 2013

Bilen gick igenom igen!!!!

Det är helt ofattbart. Vi köpte bilen i april 2006 när Anton var på väg och vi behövde större bil. Sedan dess har vi kört kanske 8000 mil. Förutom servicekostnader, däck och någon ny lampa emellanåt så är det enda vi behövt byta en kulbult på dessa 7 år. Det kostade ca. 1500:-. Vilken kanonbil vi har!! Nu gick den alltså igenom besiktningen idag igen. Det trodde jag faktiskt inte. Tänkte att sån tur kan man inte ha. Men tydligen kan man det. Är så glad för det.
Haft en bra dag på jobbet idag. Jobbade till 15.
Ikväll har jag gjort i ordning mina tårtfyllningar till Maria-tårtan jag ska bjuda på på torsdag när det är Mariadagen. Imorgon ska jag lägga ihop den och på torsdag ska den täckas. Hoppas det blir bra!
Anton var så trött ikväll. Han är inte van att gå upp så tidigt som han gjorde imorse. Och så blir det samma visa igen imorgon och på torsdag. Imorgon jobbar jag till 13. Det känns lite lagom det. Hoppas på en lugn dag.
Är sugen på att baka. Har suttit ikväll och gått igenom mina recept och kommit fram till att jag vill baka typ allt. Hmmm. Får se om det kan bli något imorgon.
God natt!!

2 kommentarer:

  1. Jag är också jättebaksugen, fast jag vill baka småkakor av alla olika slag. Idag ska vi till stan och handla sen hade jag tänkt stanna hos mor och far och hålls där med bakeriet, för de har ju närmare till centrum och en diskmaskin (men om det undrar är det för att jag vill umgås, förstås).

    SvaraRadera