tisdag 15 januari 2013

Det går bra nu!

Har jobbat idag till 15. Kändes rätt segt när man varit borta 5 dagar. Daniel och Anton hämtade mig och så åkte vi till biblioteket och lånade nya böcker till Anton eftersom vi läst ut de andra. Den här gången blev det 6 stycken. Har läst 1 ikväll. Den handlade om stormonstret som hade fått monsterpest. Stackarn. Vilken tur att det andra monstret kunde göra honom frisk igen. Tyvärr blev han smittad men då tog stormonstret hand om honom istället.
Var på Ica och hämtade ett paket från Bon Prix. Det var ännu en ny tröja som passade perfekt. Har fortfarande inte rensat min garderob men nu måste jag snart ta tag i det på allvar.
Nu är lokalen bokad till vår återträff! Det känns bra. Det blir på Weterviks kanotklubb som ligger precis vid vattnet. Tror det kommer vara fint där med lite kvällssol. Har även lyckats få tag i 2 adresser till försvunna klasskompisar med hjälp av vänliga själar på facebook. Det underlättar ju inte att folk byter efternamn. men i och för sig. Vem har sagt att det ska vara lätt?! Nu fattas bara 2 adresser tror jag.
Det känns bra att det går framåt. Jag har ju värsta tänkbara tålamodet och harar att vänta. Vill ju ha allt klart nu liksom. Hoppas mitt bläck till skrivaren kommer hem imorgon så jag kan börja skriva ut allt.
Imorgon jobbar jag bara till 13. Det känns lite lyxigt.
Har varit sugen på broccoligratäng ett tag nu så har jag energi imorgon får det nog bli det till middag.
God natt!!

2 kommentarer:

  1. Heja Linda! Ha det så kul på åter träffen!
    Roy hälsar!
    kram Carina

    SvaraRadera