måndag 14 januari 2013

Efterlysning!

Idag har jag varit i stan och träffat Linda och Linda. Nu verkar det äntligen som om våran Valstad-återträff kommer bli av, ja om folket vill komma alltså.
Vi har planerat en hel del.
Problemet är att vi saknar adresser till några stycken. Så är det någon som brukar läsa min blogg och som vet vart man kan hitta Johanna Johansson, Fredrik Johansson, Johan Bulow och Helén Berglund kan ni väl berätta det för mig. Vi vill ju kunna bjuda alla. Vore ju synd om vi inte kunde hitta adresserna.
Imorgon ska jag ringa och boka lokal. Hoppas den är ledig. Om inte så har vi en reservplan.
Jack har varit här och lekt med Anton idag efter skolan.
Var hos Maria ikväll och hon som är duktig på photoshop hjälpte mig att göra inbjudningar till återträffen. Tycker de blev jättefina. Jag hade aldrig lyckats med det på egen hand. Ska skicka iväg dem så fort jag kan. Hoppas verkligen att så många som möjligt kommer.
När jag kom hem från stan förut och höll på att packa in det jag köpt råkade en av champinjonburkarna jag köpt rulla ur påsen och ramla rakt på min tå. Jag kan säga att jag är glad att jag var ensam inomhus för den ramsan jag fräste var inte trevlig. Fy satan vad ont det gjorde. Det fortsatte att värka så till slut fick jag ta 2 panodil. Det hjälpte lite. Nu har jag en blå stortånagel som fortfarande är fruktansvärt öm. Aj, aj, aj.
Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Har 3 förmiddagsturer på rad nu. Härligt!! Imorgon går jag till 15.00 och på onsdag och torsdag 13.00. Det blir bra det. Sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag.
På lördag kommer Jocke och Sofie om inte fler sjukdomar hinner angripa oss innan.
God natt!!

2 kommentarer:

  1. Har du något födelsedatum till dina fd klasskamrater?

    SvaraRadera
  2. Inte mer än att de är födda 82. Jag har använt både eniro och birthday.se.

    SvaraRadera