tisdag 25 juni 2013

Filmkväll

Nu har jag slarvat med att skriva igen. Igår storstädade jag 2 rum här hemma. Sovrummet och Antons rum. Jag putsade fönster och hängde upp nya gardiner. Lånade Marias och mammas mirakelmaskin till fönstren. Den var så bra!! Fantastisk. Nästan så det blev roligt att putsa. Nu måste jag bara hitta energin att fortsätta med resten av huset. Datarummet ser bedrövligt ut. Det lär nog ta ett tag att få ordning där.
Såg på film på kvällen. Bond igen. Denna gången Quantum of solace. Den var inte lika bra som Casino Royale men den dög.
Idag har jag varit i stan en sväng och shoppat lite. Köpte några nagellack, en vit kajalpenna och en ögonbrynspenna. Får se om jag klarar av att använda den.
När jag kom hem hade vi fått post och där låg en avi. Min klänning har kommit. Den var jättefin. Passade bra. Kunde nog ha varit lite mindre men den duger. När jag lagom kom hem fick jag sms om att jag hade paket att hämta på centrum, igen. Denna gång var det mina kläder från BonPrix som kom. Det var två bikinisar, två 3-pack bh:ar och en kofta. Jag kunde ha allt. Typiskt. Då blev det ju extra dyrt.
Var hos mamma och pappa en sväng och sydde om en bh för att den inte ska synas med min klänning. Det blev hyfsat bra. Koftan jag fick hem från Bon Prix passade inte alls med klänningen. Blir att försöka hitta en annan. Köpte vita sidbenans och satte i mina skor. Hoppas de passar till klänningen. Det har jag inte testat. Vi får se.
Tog en lite cykeltid med Anton förut. Han bara måste lära sig cykla i sommar så nu har jag sagt att det ska tränas minst en gång varje dag.
Tittat på film ikväll igen. Bond. Ikväll Skyfall. Också hyfsat bra. Nu har vi sett alla Bond-filmerna med Daniel Craig. Får se vad vi ska se imorgon.
Vi har bestämt att vi ska försöka se 20 filmer under semestern.
Imorgon kommer Jack hit. Anton har ju redan tråkigt. Han blir lämnad här strax före 8, så imorgon blir det ingen sovmorgon. Jag tänkte till och med vara så hurtig och gå upp ännu tidigare och ta en promenad. Det var så skönt att gå ikväll nämligen så det gav mersmak.
God natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar