torsdag 6 juni 2013

Händelöp

Idag har vi varit i Händelöp. Stannade på Ica Maxi på vägen och köpte med oss lite mat. Det var så härligt. Strålande solsken och precis lagom varmt. Vi kom ganska tidigt och var nästan ensamma där men fler folk droppade in vartefter. Anton halkade på en sten och fick sig ett litet ofrivilligt dopp. En äldre herre kastade sig i frivilligt men kom snabbt upp igen. Vi stannade inte så länge eftersom solen tar så mycket och Anton var bländande vit. Nu är han istället fint röd på axlar och överarmar. Jag passade på att sola lite mer bär vi kom hem. Måste sola baksidan mer. Är mycket brunare på framsidan. Det har blivit så att jag legat mest på rygg i solsängen eftersom man ligger så himla bekvämt. Resten av eftermiddagen har gått åt till att fortsätta packa inför i morgon och läsa för Anton. Idag läste vi färdigt Mio min Mio. I början tyckte Anton att den var lite tråkig men när riddar Kato kom in i bilden blev det genast spännande. Har lovat honom att vi ska se på filmen snart också. Får se om han tycker den är läskig.
Tittat på Once upon a time och Revenge ikväll också precis som varje torsdag. Det är så spännande. Längtar till nästa avsnitt.
Nu är det strax sovdags. Vi blir hämtade imorgon vid 10.30. Då ska Anton lämnas hos farmor och farfar och vi ska till bussen. Jocke och Sofie möter upp oss där.
God natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar