söndag 12 augusti 2012

Sonic 4-ever

Nu har vi alltså firat i dagarna 3. Skönt att det är över samtidigt som det varit hur kul som helst. Och att kalaset gick så himla bra igår. Det hade jag ju aldrig kunnat hoppas på. Mycket tack vare Marias hjälp, och Sofie som hjälpte till en hel del.
Tänkte visa tårtan som serverades igår. Det som blev över av den skickade jag med mamma till jobbet idag. Det brukar vara populärt! Så här såg den alltså ut.


Idag hade vi kalas med familjen. Och denna dagen till ära bakade jag en ny tårta som jag personligen blev mycket mer nöjd med. Ganska enkelt garnerad men jag tyckte det blev bra. Och mina guldringer fick vara med även idag. Gissa om Sonic är en populär figur hos Anton.



Han fick ett ps3-spel av Maria och Fredrik. Det var Sonic Generation och reaktionen på det var YES YES YES YES!!!!! Helt överlycklig.
Av farmor och farfar fick han Lego och av Maria och Sofia fick han både Lego och lite pennor och en skrattpåse. Av Gun fick han en kompass. Av mormor , morfar och Malin fick Anton ett skrivbord och stol. Han blev jätteglad för det något jag inte trodde. Har skruvat hela kvällen och fick ihop det till slut. Det passade jättebra i hans rum. Det lilla bordet med två stolar fick flytta ner i källaren för att göra plats.
Anton har byggt Lego hela kvällen men till slut blev han så trött och gnällig och då bestämde vi att vi fortsätter imorgon.
Jag sitter och väntar på en analys av min dator. Har bytt antivirusprogram eftersom jag inte tycker mitt fungerar så bra. Den är vansinnigt seg och vill inte alls fungera som jag vill.
Kanske dags att skaffa ny? Den är ju 3,5 år så den har väl gjort sitt i och för sig men jag hatar att behöva flytta alla filer och skit jag har. Det är så tidskrävande. Så nu hoppas jag att ett nytt antivirusprogram och avinstallation av diverse onödiga program kan hjälp min dator till längre livsländ.
Imorgon kräver jag sovmorgon!!!
God natt!

2 kommentarer:

  1. En formatering brukar vara bra. Behöver du bara flytta sakerna du vill ha kvar till hårddisken utan system så länge.

    SvaraRadera
  2. Hej, vart köpte du oblaten till tårtan? 😊

    SvaraRadera