onsdag 20 mars 2013

Svinhalt!

Körde Anton till skolan i vanlig ordning i morse. Bestämde mig sedan för att åka till stan och handla istället för hit ner. Varför gjorde jag det? Det var så fruktansvärt halt på E22. Jag har nog aldrig varit med om att det har varit så halt någon gång. När jag var på väg hem och skulle svänga av vid Crearome fick jag inte stopp på bilen så det var bara att fortsätta och svänga av vid nästa infart istället. Det är svinhalt på vägarna inne i Gamleby också. Höll på att hamna i diket 2 ggr på väg till jobbet förut fast jag hade jättelåg hastighet. Otäckt.
Haft möte på jobbet idag. Det gav väl inte så mycket. Har fortfarande inte fått något nytt schema. Är väldigt otålig känner jag. Det beror dels på semestern och dels på att jag måste lämna tider till fritids. Hoppas vi får det nästa vecka i alla fall.
Bakat 2 tårtbottnar ikväll. Chokladbottnar blev det. Gjorde även en sorts kakor. Chokladsnitt. Anton hade ätit upp alla så då var jag tvungen att göra nya. Ska försöka hinna med att baka lite imorgon också. Ska ju in på vägning på eftermiddagen. Hoppas på bättre väglag då.
Daniel gick och lade sig tidigt ikväll. Dels på grund av att han inte mår helt bra och dels för att det snöar massor. Då vill han sova extra mycket för att orka ned jobbet inatt.
Jag tyckte det var alldeles för tidigt att sova så jag tittade på film. Hade lite dålig fantasi så det blev första Harry Potter-filmen. Den är ju kul. Var länge sedan jag såg den för jag hade gömt en hel del märkte jag.
Imorgon ska jag som sagt fortsätta baka lite får se vad det blir den här gången.
God natt!!

1 kommentar:

  1. Hallå, det är ju raggmunk på Vetevägen i eftermiddag!

    SvaraRadera